Selskapsmeny
Forrett
Carpaccio av bakte rødbeter
Marinert i olivenolje og urter, servert på rucola med parmesanost.
Bakt camembert med nøtter og tyttebær
Serveres med en blanding av salater.
Rekecoctail med toast
Grillet og marinert scampi på en seng av salat
Gravlaks med husets sennepsaus
Spekeskinke med melonsalat
Asparges med seranoskinke
Carpaccio av okse
Dessert
Varme bringebær med vanilje iskrem og pisket krem
Champagne dessert med mango, sorbet og mynte
Ostekake med vaniljeis
Eplekake med vaniljeis
Hovedrett
Bakt torsk med spinat, tomater og ost
Serveres med bakte poteter og grønnsaksblanding.
Scampi kokt i hvitvin
Servert med tagliatelle og grønnsaker.
Storfekjøtt marinert med hvitløk og bacon
Med rosmarin saus, stekte poteter og grønnsaker.
Ytrefilet av svin med fersk asparges
i bearnaise saus med blomkålpuré og grillet squash.
Entrecote i Bordeaux vin saus
Servert med couscous, grønne bønner og bacon.
Lamme carre med grønnsaker
Selleri purre, tyttebær og rødvin.
Kalvestek med 3 typer grønnsaker
Tyttebær, bakte poteter og fløtesaus.
Indrefilet av okse med sesongens grønnsaker
Stekt sopp og rødvinsaus.
Kyllingfilet med aspargesbønner rullet i parmaskinke (prosciutto)
Med urtesaus servert med grønnsaker og potetmos.
Priser for selskapsmeny
3 retter uten alkohol – 650kr per person
3retter med alkohol – 990per person
Velkomstdrink:
1 glass musserende
3 retters middag:
forett, hovedrett, dessert
Vinpakke 3 glass:
1 glass vin m/ettersjenk til forrett,
2 glass vin m/hovedrett
Vann/mineralvann og alkoholfrie alternativer
Kaffe m/ avec
Te
Serveres til dessert
Prisen inkluderer:
Leie av selskapslokale- Cafe til 30personer
Oppdekking med hvite tøyduker, servietter, levende lys, blomster på bordet
servitører
Allergener forretter: melk, selleri, nøtter,skalldyr ,fisk, sennep, hvetemel.
Allergener hovedretter: melk, selleri, skalldyr, fisk, sennep, hvetemel.