Selskapsmeny

Forrett

Carpaccio av bakte rødbeter
Marinert i olivenolje og urter, servert på rucola med parmesanost.

Bakt camembert med nøtter og tyttebær
Serveres med en blanding av salater.

Rekecoctail med toast

Grillet og marinert scampi på en seng av salat

Gravlaks med husets sennepsaus

Spekeskinke med melonsalat

Asparges med seranoskinke

Carpaccio av okse

Dessert

Varme bringebær med vanilje iskrem og pisket krem

Champagne dessert med mango, sorbet og mynte

Ostekake med vaniljeis

Eplekake med vaniljeis

Hovedrett

Bakt torsk med spinat, tomater og ost
Serveres med bakte poteter og grønnsaksblanding.

Scampi kokt i hvitvin
Servert med tagliatelle og grønnsaker.

Storfekjøtt marinert med hvitløk og bacon
Med rosmarin saus, stekte poteter og grønnsaker.

Ytrefilet av svin med fersk asparges
i bearnaise saus med blomkålpuré og grillet squash.

Entrecote i Bordeaux vin saus
Servert med couscous, grønne bønner og bacon.

Lamme carre med grønnsaker
Selleri purre, tyttebær og rødvinsaus.

Kalvestek med 3 typer grønnsaker
Tyttebær, bakte poteter og fløtesaus.

Indrefilet av okse med sesongens grønnsaker
Stekt sopp og rødvinsaus.

Kyllingfilet med aspargesbønner rullet i parmaskinke (prosciutto)
Med urtesaus servert med grønnsaker og potetmos.

Priser for selskapsmeny

3 retter uten alkohol – 650kr per person
3retter med alkohol – 990per person inkluderer:

Velkomstdrink:
1 glass musserende
Under middag:
1 glass vin m/ettersjenk til forrett,
2 glass vin m/hovedrett
Kaffe/te, avec – serveres til dessert

Øl, mineralvann kommer som tillegg.